תוכן עניינים
משרד עו”ד עופר פרץ מתמחה בהסדרי חובות, ובהגנה על אנשים ועסקים בקשיים כלכליים, לאורך השנים צבר עורך דין עופר פרץ ניסיון עשיר בייצוג חייבים ונושים כאחד, בתחילת דרכו, במשרד גדול, כמנהל מחלקות הוצאה לפועל ופשיטת רגל זכה להצלחות רבות בתיקים מורכבים בעלי חשיבות כלכלית. כיום עו”ד עופר פרץ מייצג אך ורק חייבים בהליכים השונים, עו”ד עופר פרץ עושה את תפקידו תוך הבנה כי הסתבכות כלכלית עלולה לקרות לכל אחד ותוך אמונה בעיקרון כי לכל אחד מגיעה הזדמנות שניה לשיקום והתחלה חדשה.
תחומי עיסוק של המשרד
כאמור, המשרד משמש אוטוריטה בתחום דיני חדלות פירעון.
-
הפטר בהליך פשיטת רגל – מטרתו של הליך פשיטת הרגל הוא לאפשר לחייב לשלם כמידת יכולתו ולקבל צו הפטר על מנת שיוכל לשקם את חייו. עורך דין חובות המביא עמו בקיאות גדולה וניסיון מעמיק בהליכי פשיטת רגל יביא את החייב עד לקו הסיום לקבלת צו הפטר ויציאה לדרך חדשה, בין אם מדובר בחובות לספקים, חובות לבנקים או לכל גורם עסקי, פיננסי או פרטי אחר. המשרד מעניק ליווי אישי וצמוד מתחילת ההליכים ועד סיומם, כולל תמיכה בכל הקשור לפיקוח, דיווח וניהול כלכלי מסודר. זאת, מתוך הבנה מעמיקה של המצב האישי המורכב בו שרוי החייב וזכותו להזדמנות להשיב את חייו למסלול תקין. ראה בהרחבה עורך דין פשיטת רגל
-
הסדר חובות וסגירת תיקים בהוצל”פ – לאורך השנים רכש עופר פרץ מוניטין רב בענייני חובות בהסדרים פרטניים מחוץ לכותלי ההוצאה לפועל, לצורך כך צבר ניסיון עשיר בניהול מו”מ עם הנושים באמצעות משרדי הגביה, ובמיוחד במחיקת חובות עם בנקים וחברות תקשורת.
-
בזכות רקע וניסיון עשיר בייצוג כל הצדדים המעורבים בחובות וכן תוך היכרות מעמיקה עם הליכי גבייה והוצאה לפועל, ובזכות מומחיות רבה ושיטתיות בניהול משא ומתן משרדנו מוכיח תוצאות מפתיעות ביחס לגובה התשלום לנושים לעתים אפילו בשיעורים זניחים, לא יותר מ 30% מהחוב המעודכן.
-
איחוד תיקים – המשרד מתמחה בבקשות לאיחוד תיקים וחייב מוגבל באמצעים, בבקשות לעיכוב הליכים, ביטול עיקולים על המשכורת ובחשבון הבנק וכן ביטול הגבלות על רשיון נהיגה וכל שאר הבקשות וההליכים הניתנים לביצוע בהוצאה לפועל. עו”ד עופר פרץ בתחילת דרכו ניהל מחלקת הוצאה לפועל מהגדולות בארץ, בהיקף של עשרות אלפי תיקי הוצל”פ, בתפקידו זה רכש ניסיון עצום בכל מגוון ההליכים שנועדו להגן על החייב בהוצאה לפועל.
-
מסלול הפטר בהוצאה לפועל – (חוק השמיטה) משרדנו פועל בייצוג והשגת הפטר מחובות בהתאם לחוק החדש לחייבים מוגבלים באמצעים לפי הקריטריונים הבאים: הוכרזו כחייב מוגבל באמצעים מלפני 5 שנים ומשלמים צו תשלומים משך 4 שנים, כאשר החובות אינם יותר מ 800 אלף ש”ח ואין בבעלותם בית, אלו החייבים שעומדים בקריטריונים יזכו להפטר חובות ואפשרות לשיקום והתחלה חדשה אחרי שנים של השפלה ורדיפה.
- טענת פרעתי, התנגדויות לביצוע שטר, חקירת יכולת, ואף ייצוג בתיקי מזונות.
-
ייצוג כעורך דין חובות בכל ההליכים המשפטיים הקשורים ובכול הערכאות.
-
מלבד האמור לעיל, המשרד מספק שירות במצבים נוספים, ביניהם גם ליווי עסקים בהליכי פירוק, שיקום והבראה. למידע נוסף ולקבלת ליווי, הנכם מוזמנים ליצור קשר עם המשרד בטלפון 050-4455514.
הפטר חובות בהליך החדש
בעת האחרונה נכנסו לתוקף תקנות המאפשרת לחייבים העומדים בתנאים מסוימים לקבל צו הפטר בהליך חדש, יחד עם זאת, התקנות מורות כי ניתן לפנות בבקשה לפתיחת ההליך רק לאורך 3 השנים הקרובות, כלומר עד חודש ספטמבר 2018, ולכן חשוב להזדרז ולנצל את ההזדמנות הפתוחה בפניך.
כיצד מגישים את הבקשה?
ראשית, חשוב להדגיש כי סיועו של עו”ד דין בעל מומחיות וניסיון רב בתחום מחיקת חובות עשוי להועיל מאוד לקבלת הבקשה על ידי רשם ההוצאה לפועל, לפתיחת התיק ולהגעה אל התוצאה המקווה. בכל מקרה, מדובר בבקשות המטופלות בשש לשכות הוצאה לפועל המצויות בתל אביב, ירושלים, נתניה, נצרת, הקריות ובאר שבע. לכן יש לפנות אל זו בה מתנהל זה מכבר איחוד התיק שלך או לזו שמטפלת במרבית חובותיך אם לא בוצע איחוד תיקים. בעת הפניה יש לקבוע פגישה אישית שתיערך בלשכה עצמה, ובה תגיש בעצמך או שיגיש עורך דינך את הבקשה לקבלת צו הפטר. מלבד טופס הבקשה עצמו, שאותו עליך למלא באופן מהימן ובשום שכל, יש להגיש מספר מסמכים כגון ויתור סודיות, תצהיר שעליו חתם עורך דינך, מסמך המעיד על היותך מוגבל חייב באמצעים, חקירות יכולת אם נערכו, וכל מסמך המעיד על היותך עומד בתנאים להליך זה. שים לב שהתנהלות בלתי נבונה בשלב זה עשויה כמובן להביא לדחיית בקשתך, אך בנוסף לכך גם להביא לתוצאות מצערות כגון ביטול על הכרזה כחייב מוגבל באמצעים, הגדלה של התשלומים הנוכחיים לנושים, עיקולים ועוד. לכן, מומלץ בחום להסתייע בשירותי עורך דין בעל בקיאות מעמיקה בתחום.
המשך הליך הפטר חובות
לאחר שהגשת את בקשתך יבחן אותה רשם ההוצאה לפועל ויחליט או לדחותה או לפתוח עבורך תיק הפטר. בשלב הבא, לאורך כחודש ימים תפרסם הלשכה מודעות הקשורות לבקשתך וכן תשלח הודעות מיוחדות לכל נושה שציינת בבקשתך. כל זאת, על מנת לאפשר לבעלי עניין לעיין בבקשה ולהגיש התנגדויות למתן צו הפטר. במידה שיוגשו התנגדויות ינוהלו דיונים בנוכחות רשם ההוצאה לפועל, אשר תוצאתם יכולה להיות דחיית ההתנגדויות או דחיית מתן ההפטר. כמו כן, קיימת אפשרות לערער על ההחלטה שהתקבלה על ידי הרשם, וזאת תוך תקופה מוגבלת של כשלושה שבועות. לאחר שמכשולים אלו הוסרו יחליט הרשם אם לתת צו הפטר על בסיס חומרים נוספים שיספקו לו הרשויות.
למידע נוסף על הפטר חובות בהליך החדש ועל תפקידו החשוב של ליווי משפטי, פנה אל עורך הדין עופר פרץ בטלפון 050-4455514.